آموزه هاي ديني را در قالب هنر به افکار عمومي معرفي کنيم94/09/05

http://bushehri.net/images/busshehri/zaman2%2015.jpgمدير حوزه هاي علميه کشور فرمودند: امروز حوزه علميه به عنوان جايگاه اصلي نشر معارف ديني به دنبال فرصتي است که از ابزار مهم و ظرفيت کاربردي هنر بهترين بهره را ببرد تا آموزه هاي ديني را در افکار عمومي و جامعه نهادينه و به بهترين شيوه اطلاع رساني کند.

حضرت آيت الله سيد هاشم حسيني بوشهري «دامت برکاته» دیروز در ديدار اعضاي شوراي سياستگذاري جشنواره هنرهاي آسماني که در دفتر مدير حوزه هاي علميه برگزار شد، با بيان اينکه اين جشنواره با اقدامات مجاهدانه و تلاش هاي بي شائبه نهادهاي متعددي با قوت هر چه بيشتر در حال انجام مي باشد، اظهار داشتند: حقيقتاً اگر تلاش دست اندرکاران جشنواره نبود، اين جشنواره امروز به اين جايگاه و اعتبار نمي رسيد.

عضو خبرگان رهبري افزودند: در فضاي امروز جوامع بشري هنر به عنوان يکي از بهترين وسايل ارتباطي و تاثيرگذار در جهان مطرح است و چه خوب است اين ابزار مفيد و ارزشمند در راستاي ترويج و تبليغ آموزه هاي ديني و معرفتي گام بردارد.

معاون جامعه مدرسين حوزه علميه قم ادامه دادند: امروز حوزه علميه به عنوان جايگاه اصلي نشر معارف ديني به دنبال فرصتي است که از اين ابزار مهم و ظرفيت کاربردي بهترين بهره را ببرد تا آموزه هاي ديني را در افکار عمومي و جامعه نهادينه و به بهترين شيوه اطلاع رساني کند و اين جشنواره چنين فرصتي را در اختيار حوزه هاي علميه قرار داده است.

آيت الله حسيني بوشهري با بيان اينکه در عصر حاضر دايره هنر بسيار گسترده و تاثير گذار است، بیان کردند: ترديدي نيست که امروزه، سينما، فيلم و حتي يک بيت شعر چنان تاثيري در افکار عمومي جامعه دارد که ساعت ها منبر و سخنراني آن تاثير را ندارد.

مدير حوزه هاي علميه کشور افزودند: برپايي اين جشنواره طي سالهاي اخير و نهادينه کردن پاسخگويي حوزه نسبت به دغدغه هاي موجود مهترين رسالت ذاتي اين جشنواره و کميته هاي فعال آن مي باشد.

 

عضو خبرگان رهبري ادامه دادند: طي سالهاي اخير فيلم ها و سريال هاي متعددي در کشور ساخته شده است که از سوي حوزه اشکالاتي به آن وارد بوده، ولي در پاسخ به اين اشکالات اولين حرفي که زده مي شود آن است که تنها موجودي و بضاعت ما همين است و دومين پاسخي که مي دهند، شما خودتان وارد شويد و اگر نيرويي داريد معرفي کنيد.

آيت الله حسيني بوشهري در بخش ديگري از سخنانش با تشکر از فعاليت هاي صدا و سيما در راه اندازي و حمايت از دانشکده صدا و سيما، همچنين مرکز پژوهش هاي اسلامي اين سازمان، فرمودند: اين دو مجموعه از فعاليت هاي ارزشمند سازمان صدا و سيما است و اينکه آيا چقدر توانسته متناسب با شرايط روز و دغدغه هاي موجود فرهنگي گام بردارد که مورد رضايت باشند، بنده بي اطلاع هستم.

معاون جامعه مدرسين حوزه علميه قم با بيان توصيه هايي به اعضاي شوراي سياست گذاري هنرهاي آسماني تاکيد کردند: نيازها و دغدغه هايی که حوزه مي تواند از نظر فکري، فقهي، هنري با نگاه اسلامي پاسخگو باشد را بررسي و رصد کنيد.

ایشان تصريح کردند: ما مدعي هستيم که انقلاب ما به بهترين نحو ممکن در جهان صادر مي شود، پس بايد براي تسهيل وسرعت بخشيدن به آن، از هنر به بهترين شکل ممکن بهره بجوئيم.

عضو خبرگان رهبري ادامه دادند: شناسايي هنرمندان و ترسيم چشم انداز از ديگر وظايف و رسالت هاي شوراي سياست گذاري جشنواره بايد باشد، بطوريکه شما با شناسايي ظرفيت هاي موجود و هنرمنداني که خميرمايه ديني دارند، با قرار دادن آنان در فضاي ديني بهترين نتيجه را دريافت کنيد.

آيت الله حسيني بوشهري بيان داشتند: شناسايي هنرمنداني که خميرمايه ديني دارند، ولي به دليل عدم برخورداري از مباني ديني به سمت و سوي ديگري رفته اند را به خوبي مي توانيد با برنامه ريزي در مسير مورد هدف قرار دهيد و بهترين خروجي را به نفع ارزشها و آموزه هاي ديني به دست آوريد.

مدير حوزه هاي علميه کشور ترسيم چشم انداز را از اهميت مضاعفي براي تداوم فعاليت هاي اين جشنواره عنوان کردند و افزودند: نداشتن نقشه راه و چشم انداز مي تواند آسيب هاي جدي را وارد کند و براي اينکه دچار روزمره گي و سردرگمي نشويد بايد نقشه راهي را ترسيم کنيد.

در ابتداي اين ديدار حجت الاسلام و المسلمين ملکدار رئيس جشنواره هنرهاي آسماني گزارشی از فعاليت هاي اين ستاد ارائه کرد.

Please publish modules in offcanvas position.