ویژگی‌های مدیر ایده‌آل حوزوی از نگاه مدیر حوزه‌های علمیه کشور 92/08/12

http://www.bushehri.net/images/busshehri/zaman%2010.jpegیک مدیر مطلوب وایده‌آل باید شرایطی همچون برگزاری جلسات با طلاب به غیر از جلسات درسی، ارتباط با طلاب، عزم جدی و تمرکز بر امور را دارا باشد زیرا این حرکت از ناحیه یک مدیر، باب اتهام و تهمت را مسدود می‌کند.

حضرت  آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری در دیدار با اساتید و کارکنان حوزه علمیه استان همدان که در سالن اجتماعات کتابخانه مدرسه مرحوم آخوند برگزار شد، اظهارداشتند: حوزه‌های علمیه بر ارکانی استوار است که نتیجه آن تربیت افرادی با تقوا و صالح می‌باشد.

عضو هيات رئيسه مجلس خبرگان رهبري حوزه‌های علمیه را بر چهار رکن اساسی اساتید، مدیران، طلاب و کتب درسی استوار دانستند و  افزودند: نقش کلیدی و اساسی در شکل‌گیری مدارس بر عهده اساتید است چرا که مدارس حتی با داشتن ساختمانی مجهز و مدیری مدبر و طلاب مستعد، بدون استاد بی‌بهره و ناکارآمدند.

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، مدیریت را  امری ذاتی و اکتسابی دانستند و یادآور شدند: یک مدیر مطلوب وایده‌آل باید شرایطی را همچون برگزاری جلسات با طلاب به غیر از جلسات درسی، ارتباط با طلاب، عزم جدی و تمرکز بر امور را دارا باشد زیرا این حرکت از ناحیه یک مدیر باب اتهام و تهمت را مسدود می‌کند.

ایشان انتظار از اساتید را مطالعه و دقت در بیان امور توصیف کردند و با تاکید براینکه استغنای از مطالعه برای اساتید آفتی دامن‌گیر است فرمودند: مطالعه برای دروس مورد تدریس دارای اهمیت بسزایی است و اساتید نباید هیچ‌گاه خود را مستغنی از مطالعه دروس بدانند.

آیت‌الله حسینی بوشهری در ادامه به دیگر ویژگی‌های یک مدیر مطلوب در حوزه علمیه اشاره کردند و فرمودند: پیوند دادن حوزه‌های علمیه با مساجد محلات و آشنا بودن مدیران با وادی تدریس از دیگرخصوصیات یک مدیر خوب و مطلوب در فضای حوزه به شمار می‌آید.

 

Please publish modules in offcanvas position.