آیت الله العظمی بهجت ذوابعاد بودند93/02/27

http://www.bushehri.net/images/zamanmmm/boshehri_l92llf_197028.jpgمدیر حوزه های علمیه کشور با بیان اینکه آیت الله العظمی بهجت ذوابعاد بودند و برخی ابعاد ایشان ناشناخته ماند فرمودند: ایشان همواره توصیه هایی به امام خمینی(ره)و حرکت انقلاب داشتند که نشان از دغدغه ایشان در این مسیر بود. 

حضرت آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری،  در آیین گرامیداشت پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله العظمی  بهجت که در مسجد اعظم قم برگزار شد، اظهار داشتند: انسان در عالم خلقت، دارای جایگاهی رفیع است تا جایی که خداوند او را در قرآن کریم خلیفة الله و مورد تکریم پروردگار معرفی می نماید.

مدیر حوزه های علمیه کشور با بیان اینکه خداوند آسمان ها و زمین و هر آنچه در میان آنهاست را مسخر انسان قرار داده است، تصریح نمودند: انسان مخلوقی است که توانست از مقامات ملائک مقرب خداوند پیشی بگیرد.

ایشان با اشاره به قرار داده شدن استعدادهایی در وجود انسان ها ادامه دادند: انسان وظیفه دارد که این استعدادها را در خود کشف و تقویت نماید. البته در کنار این استعدادها، انسان دارای غرایزی است که در صورت عدم کنترل، حتی از حیوانان نیز پست تر خواهد شد.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان این که خداوند برای نجات انسان از این گرفتاری سه راه را در پیش روی او قرار داده است، تصریح نمودند: نخستین عامل در این عرصه، عقل انسان است؛ خداوند چراغ پرفروغی به نام عقل قرار داده است که در تمامی عرصه ها مسیر درست را نشان می دهد.

معاون جامعه مدرسین با اشاره به آیات قرآن کریم و روایات معصومین علیهم السلام، عقل را از بالاترین نعمت ها معرفی کردند که در صورت بی توجهی به این نعمت الهی که چراغ پر فروغ هدایت است، انسان در قعر جهنم قرار خواهد گرفت، معرفی کرد.

عضو خبرگان رهبری پیامبران و اولیای الهی را راه دیگر در این عرصه معرفی کردند و فرمودند: پیامبران از سویی با خدا ارتباط داشته و وحی و دستورات الهی را دریافت می کنند و این آموزه ها را با ادبیات قابل فهم برای انسان، به بشریت عرضه می نمایند.

آیت الله حسینی بوشهری، اولیای الهی را جانشینان پیامبران الهی معرفی کردند وادامه دادند: این ها نیز تمام تلاش خود را برای هدایت انسان ها به کار می برند تا مسیر سعادت گم نشود.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم سومین راهکار در سعادت و هدایت بشر را عالمان دین معرفی کردند و افزودند: عالمان دین دارای جایگاه بالایی هستند که در آیات قرآن و روایات معصومین علیهم السلام مورد تکریم و تقدیر قرار می گیرند.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه، افزودند: بر اساس روایتی از نبی مکرم اسلام(ص)، مثل علما مانند ستاره های پرفروغی است که مردم در دریا و خشکی مسیر را به وسیله آنها پیدا می کنند.

ایشان با بیان اینکه کدام گروه از علما می‏‎توانند مانند چراغ راه باشند، افزودند: بر اساس سخن امام باقر علیه السلام، بی تردید می‎توان در مسیر عالمی گام نهاد که جامعه از علمش بهره ببرد و علمش همراه با عمل و عبادت و اخلاص باشد.

Please publish modules in offcanvas position.