آیت‌الله حسینی بوشهری: قرآن با عترت معنا می‌یابد 92/09/30

http://www.bushehri.net/images/zzz/13920122104046672369433.jpgعده ای به اشتباه تصور می‌کنند که قرآن منهای عترت می تواند آنان را به شاهراه سعادت برساند، این افراد باید بدانند قرآن مفسر و مبین می‌خواهد و اهل بیت(ع) مفسران واقعی قرآن هستند. 

حضرت آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، شب گذشته در مراسم اختتامیه مرحله استانی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم قم فرمودند: برگزاری مسابقات و برنامه های قرآنی در کشور از برکات انقلاب و امام راحل و یکی از مهمترین سفارشات مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید است.

ایشان با اشاره به روایتی از امام موسی کاظم(ع) در خصوص اهمیت قرآن، افزودند: روزی فردی از امام موسی کاظم(ع) سؤال کرد که چرا قرآن همیشه از تازگی و طراوت برخوردار است، امام (ع)در پاسخ فرمودند "خداوند قرآن را برای زمان و مردم خاصی منحصر نکرده و قرآن در نزد هر طایفه و گروهی تازگی و طراوت دارد".

عضو خبرگان رهبری ادامه دادند: قرآن برای مخاطب یا گرو خاصی نازل نشده و همه ابنای بشر را در بر می‌گیرد؛ عترت نیز در کنار قرآن همین حکم را دارند؛ پیامبر اکرم(ص) نیز در همین رابطه فرمودند که قرآن و عترت عِدل یکدیگر به شمار می‌روند.

معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه با ذکر این مطلب که عده‌ای در طول تاریخ به خوبی با قرآن عمل نکردند، تصریح کردند: این افراد تصور می کردند که قرآن منهای عترت می تواند آنان را به شاهراه سعادت برساند، ولی اشتباه می کردند؛ چرا که قرآن مفسر و مبین می‌خواهد و اگر تنها به آن بسنده شود مثل بسیاری از افراد که در طول تاریخ به نام قرآن خواهی در مقابل عترت ایستادند، به سعادت نمی رسند.

Please publish modules in offcanvas position.