احترام به اساتید، از مهم‌ترین رموز توفیقات علمای بزرگ است93/03/18

http://bushehri.net/images/zamanmmm/2.jpgحضرت آیت‌الله سید هاشم حسینی‌بوشهری«دامت برکاته»،مدیر حوزه‎های علمیه کشور، 17 خرداد در دومین اجلاسیه اساتید حوزه علمیه استان قم، در مدرسه عالی دارالشفاء، فرمودند: خروجی اصلی حوزه، طلاب متخلق به اخلاق عالیه است که این طلاب در محیط مدارس شکل می‎گیرند.

ایشان افزودند: ارتباط همیشگی و مؤثر طلاب و اساتید است که آنان را می‎سازد وگرنه اگر به صرف یک کلاس درس ساده باشد نباید انتظار خاصی از این مجموعه داشت.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کردند: طلاب در بیرون از حوزه محل رجوع مردم هستند و این طلاب ابتدا در مدارس باید زیر نظر اساتید به سؤالاتشان پاسخ داده شود و اعتقادات و پاسخ به شبهات آنان در حد عالی قرار گیرد تا ضمن تسلط کامل به این مباحث بتوانند نقش بهتری را در بیرون ایفا کنند.

مدیر حوزه‎های علمیه کشور اخلاص و ایثار و قصد غربت را از مهم‌ترین مؤلفه‎های حوزه‎های علمیه ذکر کردند و بیان داشتند: یکی از مهم‌ترین راز و رمزهای توفیقات علمای بزرگ، احترام به اساتید و مراجع عظام بوده است به نحوی که داستان تعامل این علما با یکدیگر باید سرمشق همه ما قرار گیرد.

ایشان اظهار کردند: در دنیای امروز در مراکز آموزشی، سرمایه‌گذاری بسیاری برای حمایت از اساتید دروس پایه انجام می‌شود، چون شخصیت علمی و اخلاقی دانش‌آموزان و دانشجویان در این مقطع شکل می‌گیرد و ما نیز در حوزه قدرشناس اساتید سطح یک هستیم.

آیت‌الله حسینی بوشهری یادآور شدند: یکی از مهم‌ترین مباحثی که اساتید باید به آن دقت کنند، دلسوزی برای رشد طلاب و نظارت دقیق روی رفتار و برنامه‎های آنان است.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کردند: طلاب باید با سلوک علمای پیشین آشنا شوند و آن‌ها را الگوی خود قرار دهند؛ اگر طلبه‎ای در این راه گام بردارد و مشی این بزرگان که اخلاق و جدیت و همت عالی و زهد را مدنظر داشتند پیش روی خود بدارد به توفیقات عالیه خواهد رسید.

Please publish modules in offcanvas position.