از ظرفیت‌های حوزه در نظام آموزشی کشور استفاده نشده است 92/10/05

 http://www.bushehri.net/images/z/boshehri_l92105_186576.jpgمدیر حوزه‌های علمیه کشور  با اشاره به این که از ظرفیت های حوزه در بحث آموزش استفاده نشده، فرمودند: همه باید از ظرفیت های موجود در امرآموزش استفاده کنند و یکی از مهمترین ظرفیت ها، حوزه علمیه است

حضرت آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری، صبح امروز در دیدار مدیر کل و مسئولان آموزش و پرورش و نهضت سوادآموزی استان قم با تسلیت ایام رحلت نبی مکرم اسلام(ص) ، امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع)، اظهارداشتند: مساله علم، تعلیم و تعلم همواره در روایات صادره از پیامبراکرم(ص) و ائمه معصومین(ع) مورد تاکید قرار داشته است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه قرآن همواره انسان‌های بی سواد را افراد با سواد و دانا مقایسه می کند، افزودند: خداوند متعال در بیش از80آیه قرآن در رابطه با علم و مشتقات آن سخن گفته است.

نماينده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبري با اشاره به لزوم استفاده از فرصت های موجود علم آموزی، تصریح کردند: پیامبراسلام(ص) از فضای‌های مختلف برای سوادآموزی مسلمانان استفاده می‌کردند؛ به طوری که بهای آزادی اسرا را در مقابل علم آموزی به مسلمانان، قرار داده بودند .

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به این که ارزش علم و دانش به قدری بالا است که پیامبراکرم(ص)، بهای آزادی اسیران جنگی را علم آموزی به مسلمانان قرار می دادند، ابراز داشتند: در طول تاریخ اسلام، علم آموزی و تشویق عالمان و تکریم آنها همواره مورد تاکید پیامبر(ص) و ائمه اطهار(علیهم السلام) بوده است .

ایشان با بیان اینکه انقلاب اسلامی با محوریت فرهنگ شکل گرفت، تاکید کردند: شکل گیری انقلاب اسلامی با محوریت فرهنگ بود؛ البته این بدان معنا نیست که به بخش های سیاسی و اقتصادی توجه نداشته باشیم، بلکه همه این بخش های باید در قالب فرهنگ اسلامی بوجود بیایند.

عضو شوراي عالي حوزه هاي علميه در ادامه با بیان این که از ظرفیت های حوزه در بحث آموزش استفاده نشده، اظهارداشتند: همه باید از ظرفیت های موجود در امرآموزش استفاده کنند و یکی از مهمترین ظرفیت ها، حوزه علمیه است.

آیت الله حسینی بوشهری خاطرنشان کردند: در ایام تبلیغی، مبلغان زیادی به مناطق مختلف کشور اعزام می شوند و می توانند ارزش های علم و سواد آموزی را تبیین کنند.

عضو هيات امناء جامعه المصطفي در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از دست اندرکاران و مسئولان آموزش و پرورش و سوادآموزی، فرمودند: کار معلمان که با عشق به تعلیم سوادآموزان، به دورترین مناطق روستایی رفته و به امر آموزش مشغول هستند، ارزشمند و قابل تقدیر است.

معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه خطاب به مدیران و مسئولان نهضت سوادآموزی، خاطرنشان کردند: قم به لحاظ استان کریمه اهل بیت(ع) بودن و حضور مراجع عظام تقلید و حوزه علمیه، باید در امر آموزش و ریشه کن کردن بی سوادی پیشتاز باشد.

معاون جامعه مدرسين حوزه علميه قم تصریح کردند: نباید برای سواد آموزی و ریشه کن سازی بی سوادی به تکلیف مختصر بخشنامه ای بسنده شود، بلکه باید در کارهای خیر "فاستبقوالخیرات" بود.

مدیر حوزه های علمیه کشور  با ارائه پیشنهادی به مسئولان آموزش و پرورش و نهضت سوادآموزی، بیان داشتند: با تقسیم بخش ها و شهرهای استان قم بین ائمه جمعه و جماعات، به سهولت می توان افراد بی سواد را مورد شناسایی و در جهت رفع مشکل بی سوادی و ارتقا سطح علمی آنان برنامه ریزی کنند.

امام جمعه قم در پایان تصریح کردند: کارهای بزرگ، همت بلند می خواهد و مسئولان نهضت سوادآموزی با زیر نظر داشتن سوادآموزان خود در مقاطع بالاتر تحصیلی، لذت علم آموزی را به خوبی احساس خواهند کرد.

Please publish modules in offcanvas position.