اعتماد و تکیه به ذات کبریایی حق تعالی سرمایه‎ای است که پایانی ندارد

http://www.bushehri.net/images/busshehri/zaman%201.jpegمدیر حوزه‌های علمیه کشور فرمودند: مسئله آب و نان مردم شوخی بردار نیست و اگر احیانا دچار نقصان و مشکل شود و تحریم‌ها بتواند اثر خود را بگذارد، ممکن است یک رویارویی بین مردم که انقلاب کردند و 35سال پای این انقلاب بودند، با نظام و مسئولین بوجود آید.

حضرت آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری «دامت برکاته»، در دیدار مدیرکل و اعضای پرسنل بانک مهر اقتصاد که در مرکز مدیریت های حوزه های علمیه برگزار شد،عنوان کردند: امام جواد(ع) سفارشی به همه دست اندر کاران مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و آحاد مردم دارند و آن دستور اعتماد به خداوند است.

ایشان با بیان سفارش امام جواد(ع) که اعتماد به خدا سرمایه ای پایان پذیر نیست، تصریح کردند: ممکن است سرمایه ها ابد و پایانی داشته باشد، اما سرمایه اعتماد و تکیه به ذات کبریایی حق تعالی پایانی ندارد.

مدیر حوزه های علمیه سراسرکشور با اشاره به کلام امام جواد(ع) بیان داشتند: آدم هایی که توفیق پیدا می کنند، اعتماد و اتّکا به خدا پیدا می کنند، این اتّکا به خداوند قیمیت و ارزش و پولی است که می تواند در مقابل گران ترین کالا بپردازد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری افزودند: اگر کسی اعتماد به خدا پیدا کرد، پول و امکانات و قدرتی در اختیارش قرار می گیرد که هر جنس گران قیمتی را می تواند با آن خریداری کند و وقتی توکل و اعتماد به خدا آمد، انسان در مقابل کارهایی که باید انجام بدهد و احساس می کند توانایی انجام آن را ندارد، توانا خواهد شد.

ایشان با بیان این نکته که پس از پیروزی انقلاب انتظار بوده و است که تحولی در فضای جامعه و ابعاد مختلف بوجود آید که فضای روحی و اجتماعی و شرایط فردی تغییر کند، اظهار داشتند: یکی از مهم ترین مسائل، مشکلات اقتصادی است و یکی از گلایه هایی که تمام علما و بزرگان ما قبل از انقلاب داشتند، این مسئله بوده که چون در فضای اسلامی به سر نمی بریم، در بانک های ما حالت ربا وجود دارد و معاملات بر اساس قوانین اسلامی صورت نمی گیرد.

معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه دادند: نقطه های تاریک در زمان طاغوت این بود که سیستم بانک داری اسلامی در آن زمان وجود نداشت و بانک ها بر اساس معاملات ربا کارهایشان را انجام می دهند و این انتظار پس از انقلاب وجود داشت که سیستم بانکداری ما، آن سیستم تقلیدی از گذشته نباشد و در شرایط سیستم بانکداری اسلامی که چارچوب های دین تعریف کرده، صورت پذیرد.

مدیر حوزه های علمیه کشور با اشاره به این که رهبر انقلاب امسال را مانند سال های گذشته باز هم سرلوحه برنامه را اقتصاد و فرهنگ قرار دادند، ابراز کردند: این نشان دهنده این است که دشمنان ما بعد از پیروزی انقلاب در عرصه های مختلف با کشور ما درگیر شدند.

استاد سطوح عالی حوز ه های علمیه ادامه دادند: دشمنان ما از هر فرصتی که توانستند برای از پای در آوردن انقلاب کوتاهی نکردند و تلاش کردند، ولی شاید در جمع بندی های نهایی دیدشان این است که اقتصاد بتواند مردم را رویاروی مسئولان نظام قرار دهد؛ بالاخره مسئله آب و نان مردم شوخی بردار نیست و اگر احیانا دچار نقصان و مشکل شود و تحریم ها بتواند اثر خود را بگذارد، ممکن است یک رویارویی بین مردم که انقلاب کردند و 35سال پای این انقلاب بودند، با نظام و مسئولین بوجود آید.

ایشان ادامه دادند: دشمنان رسد لحظه به لحظه نسبت به نقل و انتقالات مالی ما دارند؛ به تمام کشورها سفارش کردند، تمام حساب های ما را در هر زمان چک کردند، نقل و انتقالات ما را زیر نظر دارند که کجا و چگونه پولی منتقل می شود و شرکت ها و دولت ها را برای کوچکترین ارتباطی که با ما دارند، تحریم می کنند و این نشان دهنده تلاش سرسختانه دشمن در عرصه اقتصادی با ما است.

Please publish modules in offcanvas position.