اقتصاد مقاومتی به معنای گرفتن رفاه از مردم نیست 93/02/21

http://bushehri.net/images/zamanmmm/12.jpgمدیر حوزه های علمیه کشور فرمودند: انتظار این است با استفاده از ظرفیت روحانیت و مرجعیت و حوزه هر چه زودتر شیوه «بانکداری اسلامی» و نیز «قرض الحسنه» درکشور نهادینه شود. 

حضرت آيت الله سيد هاشم حسيني بوشهري  دیروز در دیدار مدیر شعب بانک مهراقتصاد قم، با ذکر این مطلب که تأکید رهبر انقلاب در حوزه اقتصادی در سالهای اخیر حامل یک پیام مهم است، فرمودند: ایشان در چند سال اخیر شعارهای سال را منطبق با مقولات اقتصادی نامگذاری کرده اند و امسال موضوع فرهنگ را نیز در کنار آن قرار دادند که بیانگر مهم بودن این حوزه در شرایط امروز است.

ایشان بیان داشتند: این اهمیت از آن جهت است که امروز دشمن با حربه اقتصادی وارد شده است؛ دشمنان اسلام از جنگ رودرو تا تهاجم فرهنگی و محاصره اقتصادی، همه کار علیه ما انجام دادند و امروز سعی می کنند با حربه اقتصاد و تحریم ما را به زانو در آوردند.

مدیر حوزه های علمیه کشور بیان کردند: ما می توانیم با تأسی به بیانات رهبر انقلاب و الگوی اقتصاد مقاومتی بر تمامی این مشکلات غلبه کنیم؛ در این راستا بانکها نقش بسیار مهمی به عهده دارند.

ایشان ادامه دادند: اقتصاد مقاومتی همچون اقتصاد ریاضتی به دنبال گرفتن رفاه از مردم نیست، بلکه به دنبال مقاوم کردن اقتصاد و جامعه با تولید هرچه بیشتر است تا بتواند مشکلات خود را رفع کند.

معاون جامعه مدرسین افزودند: در اقتصاد مقاومتی به دنبال رفع نیازهای خود به دست خودمان هستیم؛ چه معنایی دارد که گندم ما از خارج وارد شود در حالی که در کشور استانهایی مثل فارس را داریم که می تواند گندم ایران را تامین کند و صادارت هم داشته باشد.

نماينده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبري با اشاره به اهمیت بانکداری اسلامی با رویکرد اقتصاد مقاومتی تصریح کردند: بانکداری کشور باید به توسعه اقتصاد مقاومتی، تولید، اشتغال و کار توجه جدی داشته باشد؛ بانکها باید به دنبال کار و تولید باشند؛ کشاورزی و تولید ما نیازمند کمک جدی است و بانک‌‎ها باید در این زمینه تلاش کنند.

Please publish modules in offcanvas position.