اقتصاد کشور بیش از حد سیاسی است93/03/16

http://bushehri.net/images/zaman0mohammadrezapoor/11_216559.JPGحضرت آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری«دامت برکاته» صبح دیروز در دیدار با دکتر سیف مدیرکل بانک مرکزی ضمن گرامیداشت 15 خرداد، اظهار داشتند: باید تداوم دهنده راه امام باشیم و ایشان با آن حرکت ستودنی  15 خرداد را به 22 بهمن اتصال داد و این حرکت در زمان ایشان و رهبری باصلابت حفظ شده است.

ایشان با اشاره به گزارشات مدیرکل بانک مرکزی پیرامون کنترل گرانی و مهار تورم، تصریح کردند: بخشی از دغدغه های رسالت حوزویان، پیگیری مطالبات مردم در زمینه اقتصادی است و مهار تورم را به فال نیک می گیریم و منتظر هستیم از این خبرها بیشتر بشنویم.

مدیر حوزه های علمیه کشور در ادامه فعال کردن امکانات بانک ها در راستای ارتقای تولید کشور را خواستار شدند و ابراز داشتند: گاهی خبرهایی شنیده می شود مبنی بر این که برخی افراد وام های کلان می گیرند و بعد معلوم نمی شود که این وام ها در کجا مصرف می شود و یا برخی افراد پول هایی کلان در بانک ها سپرده گذاری می کنند و بدون این که خودشان اقدامی یا زحمتی بکشند، سود به آن ها تعلق می گیرد و این مسائل مغایر با سیاست های تولیدی است.

آیت الله حسینی بوشهری خواستار همکاری بانک ها برای رونق تولید در شرایط تحریمی کشور شدند و افزودند: امروز هرقدر چرخه تولید کشور فعال باشد، نرخ تورم قابل کنترل تر است و به مردم فشار کمتری وارد می شود. استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با انتقاد از این که اقتصاد سیاسی در کشور ما بیش از حد پررنگ است، تصریح کردند: اقتصاد و سیاست دو حوزه متفاوت است و این همه اقتصاد نباید وابسته به اظهارنظرها و وقایع درون کشور باشد.

معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین با بیان این که مسئولان اقتصادی در اظهارنظرها باید بسیار سنجیده عمل کنند، ابراز داشتند: یک جمله فرد مسئول در جامعه می تواند التهاب آفرین باشد و افکار و اذهان مردم را در مسیر غیرصحیح قرار دهد و دولت کاری کند در عمل اقتصاد متاثر از سیاست نباشد.

Please publish modules in offcanvas position.