امام راحل با رهبری پیامبرگونه خود این ملت را نجات دادند94/11/17

http://bushehri.net/images/20/1/454214/5858/23/IMG15374708.jpgحضرت آيت الله سيد هاشم حسيني بوشهري «دامت برکاته» دیروز در همایش انتظار، که از سوی طلاب و فضلای سبزواری مقیم حوزه علمیه قم که در مسجد محمد رسول الله(ص) برگزار شد با گرامیداشت ایام الله دهه فجر عنوان کردند: بدون تردید، آنچه در انقلاب ما رخ داده، بسان همان آیات الهی است که ما را به یادآوری ایام الله دعوت می کند؛ این روزها یادآور همان روزهایی بود که از ظلمات به نور رهنمون شدیم و امام راحل با رهبری پیامبرگونه خود این ملت را نجات دادند.

ایشان افزودند: امروزه مخاطب رهبر انقلاب، در قلب اروپا و آمریکا است، زیرا این انقلاب مرزها را درنوردیده و مخاطب آن در دوردست های جهان است؛ خداوند متعال در قرآن به حضرت موسی(ع) بیان کردند که این ایام الله که باعث پیروزی دین خدا شد را به مردم بازگو کن و امروز نیز باید این ایام الله در عصر حاضر به جوانان بازگو شود.

مدیر حوزه های علمیه کشور بیان کردند: گرامی داشت دهه فجر مصداق «و ذكرهم بايام الله » است؛ برای درآغوش گرفتن این پیروزی مشکلات بسیاری تحمل شد و جان های بسیاری به خدا تقدیم شد تا این انقلاب به پیروزی برسد.

ایشان در ادامه فرمودند: روحانیون باید در رفتار و کردار و گفتار خود به شکلی عمل کنند که مردم به دین خدا خوشبین تر شوند و باعث شوند که اعتقاد مردم به روحانیت ارتقا پیدا کند؛ زیرا اگر روزی مردم از روحانیت رو برگردانند، باید عزا گرفت زیرا در آن روز مردم از دین خدا روی بر می گردانند.

آیت الله حسینی بوشهری اظهار کردند: پیش از انقلاب افرادی که به دنبال طلبه شدن بودند، هیچگاه به دنبال پست و مقام و جایگاه نبودند چون ظرفیت و زمینه ای برای آنها از نظر مالی و مادی وجود نداشت؛ امیدواریم که پس از انقلاب نیز همین گونه باشد و طلاب تنها برای حفظ خود و اصلاح جامعه به دنبال طلبگی بروند.

ایشان افزودند: هرچه برای خدا شد، برکت پیدا می کند و کسی که برای رضای خدا به سمت دانش اندوزی می رود، هرچه بیشتر رشد می کند و بزرگتر می شود در وجود خود، احساس کوچکی می کند و در بین مردم نیز که ظاهر می شود برخوردی متواضعانه دارد و طلبکارانه رفتار نمی کند.

مدیر حوزه های علمیه بیان کردند: نباید تصور شود که اگر یک روحانی به جایگاه بالای علمی و.... رسید خود را از دیگران برتر بداند؛ پیامبر اکرم(ص) در هر مجلسی که ظاهر می شدند، هر جا که خالی بود می نشستند و لباس ایشان با دیگران قابل تشخیص نبود.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم عنوان کردند: خداترسی شالوده وجودی یک طلبه است و در تمام جایگاه زندگی او خداترسی حاکم است؛ او منتظر است تا بایدها و نبایدها را رصد کند و بر اساس این موارد فعالیت می کند.

آیت الله حسینی بوشهری اظهارکردند: امام حسن عسکری(ع) در بیان مشخصات شیعیان امام علی(ع) بیان می کنند که شیعیان افرادی هستند که همیشه دیگران را به خود ترجیح می دهند و نسبت به بایدها و نبایدهای خدا کاملا پایبند هستند.

ایشان افزودند: فلسفه ورود طلاب به حوزه، کار و تلاش مستمر است و بطالت و سرگرمی های بی دلیل در زندگی یک طلبه وجود ندارد؛ طلاب همیشه باید در حال کار و تلاش و علم آموزی و تبلیغ و تحقیق باشند.

Please publish modules in offcanvas position.