اگر از نوشتن تاریخ انقلاب غفلت كنیم دیگران برای ما خواهند نوشت 92/02/24

http://h-bushehri.ir/images/zamanm/IMAGE634812310941250000.jpgمدیر حوزه های علمیه سراسر کشور خطاب به روحانیون و بسیجیان گفت: اگر از نوشتن تاریخ انقلاب غفلت كنیم دیگران برای ما تاریخ را خواهند نوشت و نسل های آینده ی ما كه این تاریخ انقلاب را مطالعه خواهند كرد، با تحریف در آن مواجه خواهند شد. پس سپاهیان و پژوهشگران ما صحنه های انقلاب و جنگ را دقیق بنویسند.  آیت الله حسینی بوشهری رییس حوزه های علمیه  در همایش ائمه جماعات و فرماندهان پایگاه های بسیج، با تبریك حلول ماه رجب و میلاد امام محمدباقر(ع) گفت: روحانیت باید سطح دانش، اخلاص و پارسایی خود را بالا ببرد كه اگر سخن می گوید سخنش تا عمق جان ها اثر گذارد.

 وی با تشكر از دست اندركاران همایش كه در شرایط خاص زمانی برگزار شده، خاطرنشان كرد: اینگونه مراسم مسئولیت ما را در پرداختن به مسایل مورد نظر سنگین تر و بیشتر می كند. این همایش جمع بین دو نهاد مقدس روحانیت و سپاه است كه مسولیت سترگ آنها پاسداری از انقلاب مقدس اسلامی است.

آیت الله حسینی بوشهری در بخش ابتدایی سخنان خود به نقش و جایگاه روحانیت در طول تاریخ اشاره كرد و گفت: از انبیا و اولیا الهی تا غیبت صغری و كبری، روحانیت نقش اساسی در هدایتگری جامعه داشته اند. حال باید به این مسله اندیشید كه چگونه دو نهاد روحانیت و بسیج برای پیمودن ادامه مسیر با یكدیگر یك رنگ شوند تا هم رضایت حضرت بقیه الله الاعظم(عج) را كسب كنند و هم خدمتی هرچند كوچك به اسلام و دین داشته باشند.

 مدیر حوزه های علمیه سراسر كشور خاطرنشان كرد: حقیقت امر این است كه در دین ما وقتی نام از روحانیت برده می شود یعنی صاحبان تقوا كه توانایی الگو بودن در سطح جامعه را داشته باشند. نگاه مردم به عالم دینی، نگاه به یك الگوست و اگر بخواهیم تعبیر درستی از روحانیت ارائه دهیم باید بگوییم روحانیت مبلد فرهنگ دینی در جامعه است و نهایتا پیشبرد اهداف حقیقی، در ولایت فقیه متبلور میشود.

 استاد برجسته حوزه علمیه در بخش دیگری از سخنان خود به روایتی از امیرالمومنین(ع) به نقل از كتاب اصول كافی (ج1 ص431) اشاره و آن را چنین نقل كرد: حضرت علی(ع) جایگاه اولیای الهی و عالمان دین را اینگونه بیان می كند: خدایا برای تو حجت های ناگزیری در زمین وجود دارد آن هم حجتی بعد از حجت دیگر كه وظیفه ی آنها هدایت مردم به دین توست. و آنچه كه منتسب به توست تعلیم دهند. و رهاورد این كار جلوگیری از تفرقه و از هم گسیختگی است؛ تا پیروان اولیائت دچار سرگردانی نشوند.

 وی درباره نقش ارتباط معنوی بسیج و سپاه با روحانیت گفت: دغدغه ی روحانیت جامعه است و پیوسته در حال تولید فرهنگ دینی متناسب با هر شرایط دینی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است. اگر جنگ پیش بیاید روحانیت پیش روی حركت جهادی ست. و همیشه به عنوان یك دیده بان بیدار، مراقب است تا در صفوف به هم پیوسته اشكالی رخ ندهد. و اگر در جامعه دینی حركتی پیش بیاید همچون حركت توهین آمیزی كه بر مزار حجربن عدی اتفاق افتاد، اولین اعتراض از سوی حوزه علمیه بود و البته این حركت نباید متوقف شود.

 آیت الله حسینی بوشهری به بیان رهبر انقلاب در فضیلت روحانیت اشاره كرد كه ایشان فرمودند: نقش روحانیت در این انقلاب نقش غیرقابل انكاری است. دست های تحریف در جای جای تاریخ ما اعمال نظر و نفوذ كرده است. و بعید نیست روزی آدم هایی پیدا شوند كه بنویسند روحانیت در جامعه ی ایران نقشی نداشته اند.

 مدیر حوزه های علمیه خطاب به روحانیون و بسیجیان گفت: اگر از نوشتن تاریخ انقلاب غفلت كنیم دیگران برای ما تاریخ را خواهند نوشت و نسل های آینده ی ما كه این تاریخ انقلاب را مطالعه خواهند كرد، با تحریف در آن مواجه خواهند شد. پس سپاهیان و پژوهشگران ما صحنه های انقلاب و جنگ را دقیق بنویسند.

 وی چهار وظیفه ی روحانیت و سپاه را از كلام امام صادق(ع) چنین بیان كرد: "چهار علم است كه همه باید آنها را فرا بگیرند خداشناسی، نعمت شناسی، وظیفه شناسی و دشمن شناسی. باید با تمام وجود دشمنانی كه در صدد ضربه زدن به راه و مسیر دین هستند و لغزشگاه ها را بشناسند تا از راه دین خارج نشود".

 آیت الله حسینی بوشهری افزود: سربلندی و افتخاری كه مردم با دیدن سپاهی و بسیجی و روحانیت از خود نشان می دهند نعمتی بزرگ است. تمام دنیا به نام روحانیت و بسیج ما را می شناسند و این وظیفه ی ما را در این مسیر سنگین می كند. سال57 وظیفه ما این بود كه بنیادهای ظلم و بیداد را ویران كنیم تا انقلاب پیروز شود و امروز وظیفه علما مرزبانی و شناسایی عوامل تهدید و دشمن و راه های اوست.

این استاد حوزه، برگزاری همایش جماعات و فرماندهان پایگاه های بسیج را از سوی سپاه علی بن ابیطالب حركتی ارزشمند نامید و گفت: روحانیت و بسیج دو گروهی هستند كه مردم به عنوان دلسوز نظام می شناسند. فلسفه این تحریم ها جدا كردن مردم از روحانیت، رهبری، سپاه وبسیج است تا عملا رودروری هم قرار گیرند ولی به فضل پروردگار نخواهند رسید.

 وی افزود: این انقلاب بر اساس معنویت و خون شهدا پایه گذاری شده و با كوچكترین مساله مردم به سوی روحانیت و سپاه روی می آورند. مردم اهداف بلندمدت تری را می بینند و می دانند این كارها برای دور كردن مردم از رهبری ست. دشمنان با تمام وجود به میدان آمده اند.

Please publish modules in offcanvas position.