اگر دستورات اسلام اجرا شود مشکلي در جامعه نخواهيم داشت94/04/23

http://bushehri.net/images/busshehri/zaman-mohammadrezapoor%2015.jpgمدير حوزه‌هاي علميه کشور با بيان اينکه مشکل ما در جامعه اين است که احکام و دستورات اسلام اجرا نمي‌شود فرمودند: اگر آموزه‌هاي اسلام مانند زکات در جامعه اجرا شود در جامعه فقير و تنگدست پيدا نمي‌شود.

حضرت آيت الله سيد هاشم حسيني بوشهري «دامت برکاته» ظهر دیروز در جمع کارمندان مرکز خدمات حوزه‌هاي علميه در ادامه تفسير دعاي مکارم اخلاق صحيفه سجاديه با اشاره به فرازي از اين دعا بیان کردند: امام سجاد(ع) در اين دعا مي‌فرمايند، « وَاَجْرِ لِلنّاسِ عَلى‏ يَدِىَ الْخَيْرَ، وَلاتَمْحَقْهُ بِالْمَنِّ» «و خير و نيكى را براى تمام مردم به دست من جارى ساز، و آن را از كدورت منّت‏گذارى دور دار»

ایشان بيان کردند: وجود مقدس امام سجاد(ع) در اين فراز از خداوند امر مهمي را طلب مي‌کند که در راستاي مسائل اجتماعي جامعه است و از خداوند مي‌خواهد من در زندگي منشأ خير باشم و برکاتي به دست من به جامعه برسد، ولي اين خيري که از من به جامعه مي‌رسد آفات منفي نداشته باشد.

مدير حوزه‌هاي علميه کشور با بيان اينکه يکي از آفات منفي کار خير روحيه منت گذاري است عنوان کردند: آدم‌هاي بزرگي هستند که کارهاي بزرگي نيز انجام مي‌دهند ولي با يک منت کل آن را زير سؤال مي‌برند.

ایشان با اشاره به روايتي در مورد روحيه دگردوستي در اسلام ، افزودند: پيامبر اسلام(ص) مي‌فرمايد همسايگان انسان سه دسته مي‌توانند باشند يک دسته کساني هستند که سه حق به گردن انسان دارند حق الاسلام، حق جوار و حق قرابه، دسته دوم دو حق دارند حق الاسلام و حق الجوار، و دسته سوم همسايگاني هستند که يک حق دارند و آنها کافراني هستند که حق جوار بر گردن انسان دارند.

آيت الله حسيني بوشهري ابراز داشتند: اين که مي‌گوييم دعوت نبي مکرم اسلام(ص) يک دعوت جهاني است به اين دليل است که بستر و ظرفيتي که اسلام دارد مي‌تواند شعاع وجودي همه جهانيان را در بر گيرد و همه آحاد جامعه را تحت پوشش خود قرار دهد.

ایشان با اشاره به آيه 264 سوه بقره بیان کردند: خداوند مي فرمايد « يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تُبْطِلُواْ صَدَقَاتِكُم بِالْمَنِّ وَالأذَى كَالَّذِي يُنفِقُ مَالَهُ رِئَاء النَّاسِ وَلاَ يُؤْمِنُ بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ» « اي کساني که ايمان آورده ايد ، همانند آن کس که اموال خود را از روي ريا و خودنمايي انفاق مي کند و به خدا و روز قيامت ايمان ندارد ، صدقه هاي خويش را به منت نهادن و آزار رسانيدن باطل مکنيد»

مدير حوزه‌هاي علميه کشور بيان کردند: اسلام دين تعاون و مساوات است و  به ما تکليف کرده که بخشي از اموال خود را در اختيار افراد مستمند قرار دهيم و اين به عنوان يک وظيفه است ولي نبايد آن را وسيله‌اي براي تحقير ديگران قرار دهيم.

ایشان با بيان اينکه مشکل ما در جامعه اين است که احکام و دستورات اسلام اجرا نمي‌شود فرمودند: اگر آموزه‌هاي اسلام مانند زکات در جامعه اجرا شود در جامعه فقير و تنگدست پيدا نمي‌شود.

آيت الله حسيني بوشهري عنوان کردند: نبي مکرم  اسلام(ص) مي‌فرمايد اگر کسي نسبت به برادر ديني‌اش کار نيکي انجام داد اما به رخ او کشيد خداوند عمل اين آدم را باطل مي‌کند.

Please publish modules in offcanvas position.