ديدگاه‌هاي جدید اعضاي انجمن تعليم و تربيت در ديدار با آیت الله حسینی بوشهری 92/04/20

http://h-bushehri.ir/images/zaman2/778_160663.jpg اعضاي هيئت مديره انجمن تعليم و تربيت حوزه علميه قم، در نشستي با مدير حوزه‎هاي علميه کشور، علاوه بر بررسي مسائل عرصه تعليم و تربيت اسلامي، بر نياز سنجي پژوهشي، برگزاري کارگاه‎هاي علمي و ... در اين عرصه تاکيد کردند.  

  در ابتداي اين نشست که در دفتر آيت الله سيدهاشم حسيني‎بوشهري، مدير حوزه‎هاي علميه کشور، در قم برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمين علي همت‎بناري، مدير انجمن علمي تعليم و تربيت به معرفي و تشريح فعاليت‎ها و تاريخچه تأسيس اين انجمن پرداخت و گفت: آسيب‌شناسي، آفت‌زدايي و نشاط ‌افزايي در محيط‌هاي علمي و معنوي در زمينه تعليم و تربيت اسلامي از اهداف تشکيل اين انجمن مي‎باشد.

وي با بيان اين که در حال حاضر 200 محقق عضو اين انجمن هستند، ادامه داد: انجمن تعليم و تربيت حوزه در عرصه پژوهش و مديريت علمي، گام‌هاي موثري برداشته و مي‌کوشد با نيازسنجي دقيق و اولويت‌بندي برنامه‏‎ها، از بروز ناهمسويي‌هايِ زيانبار و گسست‌هاي خسارت‌زا جلوگيري کند.

زمينه‌سازي تعميق و توسعه پژوهش در عرصه تعليم و تربيت

مدير انجمن تعليم و تربيت اسلامي حوزه، به رويکرد برنامه‌ها و فعاليت‌هاي اين انجمن اشاره کرد و يادآور شد: سامان‌بخشي به امور آموزشي و پژوهشي در زمينه تعليم و تربيت اسلامي در حوزه، پرورش نيروهاي انساني لايق و کارآمد، زمينه‌سازي تعميق و توسعه پژوهش در عرصه تعليم و تربيت، ايجاد ارتباط بين متخصصان تعليم و تربيت و نهادهاي تربيتي و... از رويکردهاي اين انجمن مي‌باشد.


لزوم اجراي طرح نيازسنجي

پس از سخنان مدير انجمن تعليم و تربيت حوزه، حجت الاسلام و المسلمين فقيهي، يکی از اعضاي انجمن نظرات و ديدگاه‎هاي خود را در سه بخش مطرح کرد و افزود: آنچه امروز حوزه بايد نسبت به آن اهتمام داشته باشد، اجراي طرح نياز سنجي پژوهشي است.


طرح "مديريت موفق"

 وي، محور ديگر سخن خود را پيرامون مساله طرح مديريت موفق و الگو بودن، عنوان کرد و گفت: طرح مديريت موفق و شناسايي مديران الگو به منظور استفاده از تجربيات موفق آنان و فراگير شدن آن مي‎باشد؛ چرا که امروز بسياري از مدارس علميه از نعمت مديران موفقي بهره مي برند که تجربياتشان محدود به مدرسه خود مي‎باشد و حال آن که ما مي‎توانيم تجربيات آنان را در سراسر کشور بسط و گسترش دهيم.


لزوم برگزاري کارگاه‌هاي علمي تخصصي

حجت الاسلام والمسلمين هاشم پور از ديگر اعضاي انجمن تعليم و تربيت بود که به طرح نظرات خود پرداخت و گفت: امروز نياز به برنامه‏‎هاي آموزشي و کارگاه‎هاي علمي بيشتر احساس مي‎شود.

وي با بيان اين که استقبال از برنامه‎هاي انجمن تعليم و تربيت در حوزه علميه خواهران نسبت به برادران، 10 برابر است، ادامه داد: ما نيازمند برنامه‎اي سيستمي هستيم تا مسأله مهم تعليم و تربيت به خوبي تببين گردد.

راه اندازي واحدهاي نياز سنجي

در ادامه حجت الاسلام والمسلمين رزاقي يکي ديگر از اعضاي انجمن در سخناني، با اشاره به اين که پيشبرد اهداف تعليم و تربيت نيازمند ملاحظلات تخصصي است، ابراز داشت:  برگزاري کارگاه‎هاي تخصصي مي‎تواند در پيشرفت کار موثر باشد.

وي ادامه داد: با توجه به وضعيت موجود بايد واحدهاي نياز سنجي و مسئله سنجي در حوزه فعال شود و پس از بررسي نيروهاي متخصص، اقدام به پاسخ گويي گردد.

 

Please publish modules in offcanvas position.