بودجه شهرداری قم پاسخگوی نیاز مردم شهر نیست/ لزوم ارتباط مستمر اعضای شورا با مردم96/01/20

  عضو مجلس خبرگان رهبری به‌ضرورت ارتباط مستمر مسئولان با مردم اشاره کردند و گفتند: شورای شهر موفق شورایی است که با مردم ارتباط درستی داشته باشد، اما گاهی آن‌قدر مسئولان امر خود را درگیر جلسات و برنامه‌ها می‌کنند که از ارتباط مستمر با مردم فاصله می‌گیرند.

حضرت آیت الله حسيني بوشهري«دامت برکاته» ظهر دیروز در دیدار با رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قم، به جایگاه و شرایط شورا‌های شهر در کشور اشاره کردند و اظهار داشتند: شورای شهر از بدو پیدایش خود با تهدیدهایی همراه بوده که این تهدیدها نقش کمک‌کنندگی داشته‌اند.

ایشان با بیان اینکه شوراها از نظر فعالیت بی‌نقص نیستند، گفتند: با مروری بر کارنامه شوراها عملکرد خوب آن‌ها را شاهد هستیم و کارهای انجام‌شده در مدت چهار سال اخیر در شورای شهر قم در مقایسه با قبل قابل قیاس نیست.

ایشان با بیان اینکه شورای شهر مجموعه‌ای فکری و نظری در کنار شهرداری است، خاطرنشان کردند: شورای شهر با نگاهی باز می‌توانند با آسیب‌شناسی و ارزیابی،  ابعاد مختلف برنامه‌های شهرداری را اجرایی کنند.

کاهش معضلات ترافیکی و توسعه معابر از جمله کارهای شایسته‌ای است که در دوره چهارم شورا انجام شده است، البته خلأهایی نیز وجود داشته که باید مدنظر مسئولان قرار گیرد.

انتظاری که از شورای قم داشتیم این بود که از نظر وحدت و انسجام می‌توانست بهتر از این عمل کند و این اعضا می‌توانستند تصمیمات بهتری بگیرند.

نباید در طرح‌ها و برنامه‌ریزی‌ها دچار تنگ‌نظری باشیم و آینده‌نگری یکی از مواردی است که باید مدنظر مسئولان قرار گیرد، همچنین دیدن افق‌های دوردست باید سرلوحه فعالیت‌های اعضای شورا قرار گیرد.

آیت الله حسینی بوشهری به‌ضرورت ارتباط مستمر مسئولان با مردم اشاره کردند و گفتند: شورای شهر موفق شورایی است که با مردم ارتباط درستی داشته باشد، اما گاهی آن‌قدر مسئولان امر خود را درگیر جلسات و برنامه‌ها می‌کنند که از ارتباط مستمر با مردم فاصله می‌گیرند.

حضور مستمر و منظم اعضای شورا در بین مردم سبب جلوگیری از تنش‌ها شده و این ارتباط می‌تواند از گرفتن موضع علیه اعضای شورا جلوگیری کند.

بودجه شهرداری افزایش چشم‌گیری داشته اما این رقم پاسخگوی نیاز شهر نیست و باید به دنبال جذب حمایت بخش خصوصی بود، همچنین باید درروند سرمایه‌گذاری در شهر قم تسهیلاتی ایجاد شود تا سرمایه‌گذاران به‌راحتی بتوانند در قم سرمایه‌گذاری داشته باشند.

ایشان بابیان اینکه آینده‌نگری یکی از اصول مدیریت شهری قم است، افزودند: شهر قم مرکز نشر معارف اهل‌بیت(ع) است و با سرلوحه قرار دادن افق‌های دوردست می‌توان  توسعه متوازن و متناسب با جایگاه و ظرفیت شهر قم ایجاد کرد.

ایشان با تأکید بر ضرورت حفظ و بهسازی بافت‌های سنتی و بااهمیت در قم بیان کردند: باید شرایطی در کشور ایجاد کرد که مردم احساس کنند استفاده از حمل‌ونقل عمومی در شهر مشکلات ترافیکی را حل می‌کند، این مسئله باید در شهر قم نیز لحاظ شده و به آن توجه شود.

عضو خبرگان رهبری بابیان اینکه ورودی‌های قم در شأن این شهر نیست، اظهار داشتند: باید برای بهسازی ورودی‌های قم اقدام کرد و باید شرایط به‌گونه‌ای فراهم شود تا کسی که وارد شهر قم می‌شود جایگاه این شهر را درک کند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Please publish modules in offcanvas position.