روحانیت نسبت به بیانیه رهبر انقلاب در مورد دهه پنجم بی تفاوت نباشد97/12/19

 

حضرت آیت الله حسینی بوشهری «دامت برکاته»، در درس اخلاق این هفته مدرسه فقهی انوار طاها که با حضور مدیر، اساتید و طلاب در این مدرسه برگزار شد، گفتند: حضرت امام علی(ع) برای مشورت شاخص مشخص می کنند« از کسانی مشورت بگیرید که خداترس باشند، خیر خواه باشند، آینده مشورت گیر برای مشورت دهنده مهم باشد».

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه افزودند: اگر این شاخص را طلبه رعایت کند، هیچ گاه ضرر نمی کند. خوف از خدا باعث می شود مشورت دهنده واقعیت را بگوید.

امام جمعه قم عنوان داشتند: « با کسانی دوستی کنید که اهل تقوا و پرهیزکاری است، کسی که این نوع خصوصیت را ندارد، رابطه را با آن کم کنید، اگر در جامعه فساد و انحراف است چون به این دو فاکتور یعنی مشورت گرفتن از کسانی که خوف از خدا دارند و دوستی با افرادی که اهل تقوا هستند، عمل نمی شود.

 امروز همسران برای مشاوره به مرکز مشاوره مراجع می کنند، متأسفانه مشاوره ای که به زوجین داده می شود، براساس آموخته های فرهنگ غربی است و هیچ سنخیتی با مبانی دینی ندارد چون آخرین نکته را اولین نکته یعنی طلاق می دادند، بدون این که کوچکترین توجهی به خصوصیات دینی واخلاقی مشورت دهنده کنند.

در روایت دیگر امام صادق(ع) فرمودند«در هر مسئله ای شتاب زده عمل نکنید، سریع تصمیم نگیرد، توقف کنید، زود جو زده نشوید و احساسی عمل نکنید. اگر در همه مسائل سیاسی، اجتماعی و ... ملاحظه لازم را کردیم، موفق می شویم و نباید شاهد مشکلات باشیم

امروز شاهد این هستیم تصمیم هایی که مردم می گیرند براساس احساسات است و از روی فکر، اندیشه و تعقل تصمیم گیری نمی کنند و همین مسئله سبب آسیب های جدی حتی در مسائل سیاسی می شود.

در روایتی معصوم(ع) فرمودند«مواظب سخنان و حرف های خود باشید، اگر سفارش به دین داری، تقوا و ... می کنید، اول خود عامل باشید، طوری نباشد تنها گوینده باشید و عامل نباشید. این خسارت است و قابل جبران نیست.

اینها مباحثی است که باید در زندگی به آن توجه داشت و عمل کرد.

در روایت دیگر امام باقر(ع) فرمودند« از فرصت های که برایتان پیش می آید، نهایت استفاده را ببرید». باید قدر فرصتی که برای ما ذر مسائل مختلف جوانی و طلبگی پیش آمده است، را بدانیم. از عمر و جوانی برای تهذیب نفس و پیشه کردن تقوا، عالم شدن و ... استفاده کنیم. بی تفاوت و بی رغبت نسبت به زمان و جوانی و فرصت طلبگی نباشیم چون معتقدیم فرصت های از دست رفته برنخواهد گشت.

بزرگان دین در سنین جوانی به مراحل عالی نفسانی رسیدند و آثاری بسیار قوی از خود به یادگار گذاشته اند.

وقتی وارد طلبگی شده اید از این فرصت به خوبی برای تکامل علمی و تهذیبی استفاده کنید چرا که امید آینده حوزه و نظام به شما جوانان است.

آیت الله حسینی بوشهری گفتند: طلبه ای با نشاط است که اهل تهجد و به مباحثه و درس و بحث اهمیت  دهد.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه افزود: طلبه امروز ما نباید نسبت به سخنان و بیانیه رهبر انقلاب در مورد دهه 5 انقلاب بی تفاوت باشد. باید این بیانیه را مورد مطالعه و تحقیق قرار داد و مباحث آن را یاد داشت کرد و حتی برای دیگران نقل کرد.

این سخنان ثمره چهل سال انقلاب است و فراز و فرود 40 سال انقلاب در این بیانیه برجسته شده است. با این انقلاب، اسلام و حوزه حیات تازه ای

عضو خبرگان رهبری اظهارداشت: درگذشته به شیخ عبدالکریم حایری ایراد می گرفتند چرا با رضا شاه نمی جنگید، پاسخ می داد، باید حوزه را نگه دارم، اگر حوزه ای نباشد کاری نمی شود کرد.

آن فضا فراهم شد تا امام راحل اقدام به کار بزرگی کردند و انقلاب عظیمی را به وجود آوردند.

امروز روحانیت نقش کلیدی و مرزبانی دین و انقلاب را دارد. اگر روحانیت نسبت به بیانیه رهبر انقلاب در مورد دهه پنجم انقلاب بی تفاوت باشد، باید منتظر خسارت باشد.

آیت الله حسینی بوشهری گفتند: امام علی(ع) فرمودند« اگر کسی از نصرت رهبرش خوابش ببرد، با لگد دشمن بیدار می شود».

دیدبان نظام وانقلاب باشید، درس بخوانید و از نظر تهذیبی و و اخلاقی مراقب باشید.

 

دیدگاه‌ها   

محمد رسول علیمی
#3 محمد رسول علیمی 1397-12-22 15:00
روحانیت از همه طرف تحت فشار است با کمترین درامد زندگی می کنند وبیشترین هجمه ها را تحمل می کند مظلومیت این قشرا ز جامعه به حدی است که پول ها خرج می کنند تا آنها را افرادی شهوت ران پول پرست وثروت مند جلوه دهند
نقل قول کردن
saeed
#2 saeed 1397-12-22 07:16
very best
نقل قول کردن
زیروانی
#1 زیروانی 1397-12-20 16:42
عمو فدامداتون بشم آشیخ
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Please publish modules in offcanvas position.