آیت الله حسینی بوشهری: همه دستگاه‌ها در تحقق شعار سال بسیج شوند1401/01/30

 رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم فرمودند: هر دستگاهی باید تلاش کند تا سهم خود را در رابطه با تحقق شعار سال انجام دهد. دستگاه‌ها باید از موازی کاری خودداری کنند و با هماهنگی و هم افزایی بیشتر موجبات سرعت و دقت بیشتر در انجام وظایف خود را فراهم سازند.

مدیر کل کمیته امداد استان قم با حضرت آیت الله حسینی بوشهری، «دامت برکاته»، دیدار و گفت و گو کردند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در این دیدار ضمن تأکید بر لزوم فعالیت همه دستگاه‌ها در تحقق شعار سال گفتند: هر دستگاهی باید تلاش کند تا سهم خود را در رابطه با تحقق شعار یعنی بحث تولید و اشتغالزایی انجام دهد.

کمیته امداد در راستای حمایت از تولید دانش بنیان می‌تواند استعدادهای درخشان را در میان مدد جویان خود شناسایی کرده و ضمن معرفی آن‌ها به دستگاه‌های ذی ربط، با برنامه ریزی مناسب، این عزیزان را در پرورش استعدادهایشان همراهی نماید و صرف اخذ مدرک دانشگاهی را کافی قلمداد نکند.

امام جمعه قم یکی آسیب‌ها و مشکلات کشور را موازی کاری برخی دستگاه‌ها عنوان کردند و ابراز داشتند: بودجه در کشور کم نیست؛ اما نحوه توزیع، هزینه و مدیریت آن اشکالاتی دارد و به این خاطر است که بسیاری از پروژه‌ها و فعالیت‌ها به ثمر نمی‌رسند. دستگاه‌ها باید در مواردی که وظایف آن‌ها هم‌پوشانی دارد، با همکاری و هم افزایی یکدیگر پروژه‌ها را به سرانجام برسانند. نباید هر دستگاه یا مدیری صرفاً به دنبال مطرح کردن نام خود باشد. با تشکیل یک کارگروه مشترک هم سرعت پروژه‌ها افزایش می‌یابد و هم اینکه منابع مورد نیاز برای اتمام یک پروژه سریع تر تأمین می‌شوند.

ایشان با اشاره به روایتی از امام حسن مجتبی علیه السلام اظهار داشتند: حضرت علیه السلام در روایتی می‌فرمایند: «مَن عَبَدَ الله عبَّدَ الله له کلّ شیء.» یعنی اگر کسی خود را بنده خدا دانسته و حقیقتاً عبد خدا باشد، خداوند تمامی هستی را مطیع او می سازد. در زمان ما امام خمینی ره به عنوان پایه گذار این انقلاب مقدس، اگر توانست با دست خالی به پیروزی برسد، مصداق بارز همین کلام نورانی امام حسن علیه السلام است؛ البته مقصود از عبودیت صرف ظاهر نیست؛ بلکه نگاه جامع تری مد نظر است. مقصود این است که تمامی اعضا و افعال انسان، مطیع خداوند متعال باشد. با تقویت روح بندگی در مددجویان می‌توانید اسباب رشد این عزیزان را فراهم سازید.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه گفتند: امام حسن علیه السلام در روایت دیگری، خیر محض و خالص را، شکر در زمان بهره مندی از نعمت و صبر در هنگام سختی‌ها معرفی می‌کنند؛ البته نعمت فقط امور مادی نیست بلکه امنیت، سلامتی و اموری از این دست نیز مصداق بارز نعمت هستند. فلذا انسان باید در هر حال و در هر لحظه‌ای خداوند را شکر کند و با مشکلات خود مبارزه کند و بر آن‌ها صبر نماید. این فرهنگ شکر و صبر از مواردی است که موجبات آرامش و موفقیت انسان را فراهم می‌سازد

دیدگاه‌ها   

عبدالله
#1 عبدالله 1401-02-02 02:15
واقعأ عالی بود،خیلی از سایتها رو گشتم هیچ کدوم بدرد نمی‌خورد دم شما گرم نکات عالی داشت
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Please publish modules in offcanvas position.