تمدن بزرگ اسلامی امروز به وحدت، امنیت و علم نیاز دارد98/06/03

جانشین سرپرست حجاج ایرانی گفتند:‌ برای تشکیل تمدن بزرگ اسلامی همانند زمان پیامبر در مدینه النبی باید وحدت، امنیت و علم و تعاون در جوامع اسلامی حاکم شود.

گردهمایی زائران اهل سنت تحت عنوان «تمدن بزرگ اسلامی»  با حضور حضرت آیتالله حسینی بوشهری«دامت برکاته» جانشین سرپرست حجاج ایرانی و جمعی از علمای اهل سنت کشورمان و مدیران اجرایی حج در هتل موفنبیک مدینه النبی برگزار شد.

در این گردهمایی آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به ویژگی های تمدن اسلامی در دوران پیامبر در شهر مدینه، اظهار داشتند: یکی از کارهای نبی گرامی اسلام ایجاد روحیه تعاون در ساخت مسجد النبی بود که در پرتو تعاون هر فردی گوشه ای از کار را برعهده گرفت تا این مسجد بنا شد.

ایشان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد «تمدن نوین اسلامی»، تصریح کردند: این رویکرد به همان تمدن اسلامی زمان پیامبر بازمی‌گردد و باید یکپارچگی، تعاون و وحدت در میان امت اسلامی جاری شود و نباید مسلمانان به روی یکدیگر شمشیر بکشند.

جانشین سرپرست حجاج ایرانی اختلاف و فتنه انگیزی و جنگ را خواسته کسانی دانستند که نمی خواهند حکومت اسلامی بزرگ تشکیل شود و عنوان کردند: آنها (کشورهای استکباری) در عیش و نوش هستند و در کشورهای اسلامی جنگ به راه انداخته‌اند.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه امنیت یکی از مباحث مهمی بود که پیامبر برای جامعه بزرگ اسلامی دنبال می‌کرد، خاطرنشان کردند: در قرآن نیز به تعاون سفارش شده است، بنابراین باید همه به تأسی از این موضوع کمک حال جامعه اسلامی بوده و همبستگی داشته باشیم تا در کنار هم زندگی مسالمت آمیز بر قرار شود.

ایشان به جایگاه علم و اقتدار در کشورهای اسلامی پرداخت و یادآور شدند: علم، اقتدار به همراه می‌آورد. هر کشوری آن را داشته باشد مقتدر خواهد بود. باید به زمانی برگردیم که کشورهای اروپایی از علم مسلمانان استفاده می کردند. خوشبختانه ایران اسلامی امروز برخوردار از این موهبت الهی است و تحت شعار «ما میتوانیم» توانسته این موضوع را محقق کند.

به گفته آیت الله حسینی بوشهری، جامعه اسلامی می تواند به اهداف بلندی که پیامبر فرمودند برسد و امروز همه ما مخاطب کلام نورانی رسول الله (ص) در روایت‌های مربوط به کسب علم هستیم. امروز دانشمندان جوان ایرانی در برخی از علوم و دانش ها حرف اول را می زنند.

جانشین سرپرست حجاج ایرانی به نقش صبر و بردباری پیامبر در شکل‌گیری جامعه اسلامی اشاره کردند و گفتند: عده‌ای به پیامبر دشنام می‌دادند اما ایشان آنها را نفرین نمی‌کرد و می فرمود اگر می دانستند جایگاه من کجاست چنین کاری را نمی کردند. ایشان به هدایت مردم مشغول بودند و مدارا کردن با مردم را وظیفه خود می دانستند.

ایشان با تاکید بر این که رسول خدا، امت اسلامی را به وحدت سفارش کرده است، خطاب به حضار و علمای بزرگ اهل سنت کشورمان بیان داشتند: امروز اقوام و مذاهب در ایران اسلامی با وحدت کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و در غم و شادی هم شریک هستند و این به لطف الهی و با مهربانی و دلسوزی بدست آمده است. این همان سیره پیامبر است.

ایشان با طرح این سوال که گاهی عده‌ای تصور می کنند تمدن بزرگ اسلامی چیست، توضیح دادند: وحدت، اخلاق، کرامت انسانی، امنیت، تعاون ، یکپارچگی و فتح قله‌های دانش و علم اساس و اهداف تمدن بزرگ اسلامی است که نشانه یک جامعه رشد یافته تلقی می شود.

دیدگاه‌ها   

مصباح
#2 مصباح 1398-06-07 10:14
سلام مصباح هستم چند بار از طریق نامه درخواست کمک کردم نمی دانم الان این نوشته را به شما می دهند یا نه منکه نا امید شدم اما راهی بزارید که مردم بدبخت با شما راحت تر تماس بگیرند
نقل قول کردن
کمیل تهرانی
#1 کمیل تهرانی 1398-06-04 15:15
تو رو خدا آقا به فکر قشر پایین و ضعیف جامعه باشین به خدا هیشکی فکرشون نیست زندگی هاشون جهنمه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Please publish modules in offcanvas position.